Hoe ziet een sessie eruit?

Warm welkom

We verwachten jullie 10 minuten voor aanvang.

De baby kan zo eerst rustig aan de omgeving wennen voordat we beginnen.


Babymassage

De baby mag uitgekleed worden op de (verwarmde) commode waarna we starten met de  babymassage welke ongeveer 15 minuten in beslag zal nemen (afhankelijk van de baby). 


Floaten

Na de babymassage, is de baby klaar om te gaan floaten. Je baby krijgt een hippe zwemluier aan die passend is voor elke baby. Ook krijgt je baby een speciale nekdrijfring om, voor het vrij bewegen in het water. Voor baby's van 2-6 weken wordt er geen drijfmiddel gebruikt. Het floaten vindt plaats in een speciale jacuzzi. Dit alles gebeurt onder begeleiding.  Bij het gebruik van de grote jacuzzi, waarin kindjes tot 3 jaar ( jongste kindje max 3 jaar) met hun ouders kunnen floaten, is de ruimte geheel privé, na een korte uitleg.


Afsluiting

Na 10 tot 30 minuten is de baby klaar met floaten en wikkelen we de baby op de (verwarmde) commode in een warme badcape en wordt de baby weer lekker aangekleed. En kan de baby na wat te drinken heerlijk ontspannen in slaap vallen.


Aandachtspunten voor een ontspannen sessie:

  • Zorg dat je 10 min voor aanvang aanwezig bent. Zo kan de baby aan de omgeving wennen en kunnen we rustig opstarten.
  • Zorg ervoor dat je baby minimaal 30 minuten voor de sessie gedronken heeft.
  • Het is niet toegestaan om met meer dan 2 volwassenen per baby de sessie bij te wonen. We willen namelijk dat de baby’s in alle rust kunnen genieten van het floaten en de massage.
  • Foto’s en video’s maken mag, maar zorg ervoor dat je wel aandacht blijft houden voor je baby.
  • In de babyspa zijn wasbare zwemluiers, badcape, handdoeken en massageolie ( 100% natuurlijk) aanwezig. 
    Het enige waar jezelf aan mag denken is de voeding voor je baby. Een flessenwarmer is  aanwezig.
  • De badcapes worden met parfumvrije wasmiddel gewassen en de massage olie die we gebruiken is 100% natuurlijk op basis van druivenpit.