Mijn verhaal

In 2018 richtte ik mijn eigen praktijk "La PachaMama" op als Psychosociaal Therapeut en Kinder- en Gezinstherapeut (gespecialiseerd in Hechting).
Ik kreeg veel mama's in mijn praktijk en tijdens de zwangerschap van mijn derde kindje besloot ik een opleiding tot zwangerschapscoach te gaan volgen omdat ik een andere bevalervaring wenste dan de eerste twee keer. Er ging een wereld voor me open en ik kon niet wachten om dit met zoveel mogelijk (aanstaande) mama's te delen. Wat is er nog veel winst te behalen op gebied van zwanger worden, zwanger zijn en het moederschap. De richtlijnen, protocollen, controles en (groei)grafieken maken ons steeds onzekerder en we staan ver af van ons gevoel en verliezen steeds meer vertrouwen in wat ons lichaam zelf kan en weet.

Het is mijn missie om vrouwen terug te brengen naar hun kern, daar waar (zelf)vertrouwen zit, kracht en overtuiging. 
In 2022 ontstond het idee om een Centrum op te richten waar de zorg rondom de eerste 1000 dagen van een nieuw leven te vinden is (van  preconceptie tot begeleiding in het moederschap en van persoonlijke begeleiding naar een vangnet voor het hele gezin, inclusief overnachtingsmogelijkheden. 

 

In 2023 kwam Lotus Baby Spa op mijn pad, het goed lopende bedrijf van Ilse Gooren wat door een ondernemerskeuze ter overname beschikbaar kwam. Dit concept sluit heel goed aan bij mijn plannen; naast de zorg voor een nieuwe mama, ook een plek waar pasgeborenen d.m.v. water, warmte en aandacht volledig kunnen ontspannen, iets wat heel belangrijk is voor een kindje wat net ter wereld is gekomen.

 

 

Australië

 

In 2011 besloot ik samen met mijn backpack naar Australië te vertrekken. Dit land heeft mijn hart veroverd. Het land van "no worries", het land van "take it easy". Het land waar ze avondeten "tea" noemen en het land waar je oké bent totdat je het tegendeel bewijst i.p.v andersom. 

 

 

 

Reizen heeft me enorm veel inzicht gegeven in mezelf, in zelf keuzes maken die echt goed voelen voor mij. In afscheid nemen van zaken die je leven niet dienen.

In loslaten, in ont-moeten. In plezier maken en alles eruit halen! In niet altijd te serieus zijn en denken. In vrijheid (wat vele vormen kent!). 

Wat ik ook heb geleerd is dat hoe weinig je zelf ook hebt, dat je nog de hele wereld kunt hebben! En dat er altijd, echt altijd een weg is, en je altijd een keus hebt. En als je die keus durft te maken, de ene deur sluit, er altijd een andere open gaat. 


Kernwoorden

Avontuur, vrijheid, oprechtheid, authenticiteit, liefde, ondernemen, hard werken, initiatief, eigenwijs, zelfvertrouwen, mama met hart en ziel. 

 

 

 


Lotus Baby Spa

In Lotus Baby Spa staat een jacuzzi’s voor baby’s tot 7 maanden. Voor ouders die samen met hun kindje willen ontspannen, kan dit in de grote familie jacuzzi die ruimte biedt aan maximaal 4 personen. Ideaal dus voor de ultieme wellnesservaring. Het water in de jacuzzi’s is gezuiverd en vrij van chloor en chemicaliën, waardoor het geschikt is voor de tere babyhuid of kindjes met bepaalde allergieën. Het is een gezellige huiselijke omgeving met het doel tot volledige ontspanning te komen. Daarnaast is er ook een ruimte waar onder begeleiding babymassages worden gegeven. Individueel of in duoverband.

 

 Promovideo