Mijn verhaal

Het idee voor een Baby Spa ontstond toen ik, Ilse Gooren – zelf moeder van twee kinderen – ontdekte dat er weinig plekken in de omgeving waren waar jonge kinderen volledig kunnen ontspannen. Op internet kwam ik het concept Baby Spa tegen. Het sprak me meteen aan, omdat water, warmte en aandacht heel belangrijk zijn voor pasgeborenen om volledig te kunnen ontspannen. In de directe omgeving bestond dit concept niet. En zo is het idee geboren.

Reisvirus

Na mijn studie Toerisme besloot ik samen met mijn vriend Bram te gaan reizen. Eén jaar werden er twee. Een flinke rugzak aan ervaringen die ik nu meeneem in deze nieuwe stap in mijn leven. Het reizen heeft me het inzicht gegeven dat als je een bepaalde vrijheid krijgt, er meer ruimte is om na te denken over dingen die je echt gelukkig maken. Je durft te dromen. Ondanks dat er weer wat jaren overheen zijn gegaan, ben ik trots op dat ik nu eindelijk deze stap durf te zetten. Mijn passie en gevoel te volgen. Met de opening van een eigen Baby Spa.


Voeding

Na de geboorte van ons eerste kindje verdiepte ik me in alles wat met voeding te maken heeft. De Baby Spa is dus meer dan een plek waar baby’s volledig tot rust kunnen komen in één van de jacuzzi’s. Lotus Baby Spa is ook een orthomoleculaire praktijk. Dit betekent dat ik advies geef aan ouders over voeding en suppletie die de weerstand van baby’s kunnen verhogen. Maar ik begeleid ook vrouwen in het traject van preconceptie en zwangerschap. Een bewuste keuze over voeding begint al op het moment dat je zwanger wilt worden. Je werkt aan het fundament van je baby, de bouwstenen voor een gezonde zwangerschap, en het immuunsysteem van je baby.


Lotus Baby Spa

In Lotus Baby Spa staan twee jacuzzi’s voor baby’s tot 7 maanden. Voor ouders die samen met hun kindje willen ontspannen, kan dit in de grote familie jacuzzi die ruimte biedt aan maximaal 4 personen. Ideaal dus voor de ultieme wellnesservaring. Het water in de jacuzzi’s is gezuiverd en vrij van chloor en chemicaliën, waardoor het geschikt is voor de tere babyhuid of kindjes met bepaalde allergieën. Het is een gezellige huiselijke omgeving met het doel tot volledige ontspanning te komen. Daarnaast is er ook een ruimte waar onder begeleiding babymassages worden gegeven. Individueel of in duoverband.


Ondernemerschap

Ik kom uit een ondernemend gezin. Mijn broer heeft al jaren een horecazaak in Blitterswijck en ook bij mijn ouders zit ondernemen in het bloed. Het is natuurlijk een spannende tijd om je eigen onderneming te starten. Maar mensen realiseren zich ook juist in deze tijd hoe belangrijk voeding en ontspanning is. Wat dat betreft had ik misschien geen beter moment kunnen kiezen.


Promovideo