Veel gestelde vragen

Veiligheid

Wanneer kan ik mijn baby het beste voeden?

Floaten kost energie, het is dus fijn dat je baby wat brandstof heeft om tijdens het floaten te verbruiken. We raden je daarom om aan 10-20 minuten voor het floaten je baby (extra) te voeden. Wil je je baby voeden bij ons? Vanaf 10 minuten voor je sessie begint ben je van harte welkom. We hebben een sfeervolle ruimte en voedingskussen, waar je gebruik van kunt maken om in alle rust te voeden. Natuurlijk hebben we ook een waterkoker en flessenwarmer. Niet alles valt te plannen met een baby! Dat weten wij maar al te goed, maar zien we dat je je goed hebt voorbereid op de sessie, maar is het gewoon de dag niet voor je baby, dan is dat geen probleem, in overleg vinden we altijd een oplossing! Tip: Wanneer je een bezoek aan Lotus baby spa hebt gepland probeer voor en na je bezoek geen drukke activiteiten te ondernemen. Zelfs ergens lunchen, winkelen of een verjaardag kan teveel extra prikkels geven en dit kan in de avond resulteren in onrust en huilen.

 

Is de nekdrijfring veilig?

De nekdrijfring voldoet aan de hoogste veiligheidseisen. Het materiaal is BPA vrij en volledig veilig volgens de Europese norm. Ondanks de veiligheid van de neckfloat, blijft het belangrijk dat je je baby in de gaten houdt en tijdens het floaten bij je baby blijft. Door de uitsparing bij de kin en de interne naden, is de float ook comfortabel voor je baby. Voor extra comfort voor je baby zit er ook nog eens een (wasbare) hoes om de neckfloat heen.

 

Masseer ik de baby zelf?

Voorafgaand aan het floaten krijgt je baby een Shantala babymassage. Deze voer je zelf uit onder begeleiding van een gecertificeerd docente babymassage. Deze wordt voorgedaan op een babypop, maar de ouder masseert zelf de baby. De massage is erg makkelijk te volgen, zelfs wanneer je geen ervaring hebt. Een stapsgewijze workshop babymassage of een cursus kun je apart bij ons reserveren.

 

Mijn baby heeft oorbellen, kan dit pijn doen in de neckfloat?

De oren van je baby zitten net boven de rand van de neckfloat. Dit kan dus geen kwaad en is niet vervelend voor de baby.

 

Praktisch

Hoelaat word ik verwacht voor een sessie?

Zorg dat je op tijd aanwezig bent met je baby. Zodat we op tijd en in alle rust kunnen beginnen. Het liefste 10 minuten voordat de sessie begint. Gelieve niet eerder dan 15 minuten voor de sessie, omdat we dan nog bezig zijn met het opruimen en schoonmaken van de vorige sessie. We hebben bij binnenkomst een wachtruimte, waar je kunt plaatsnemen als er nog een andere sessie bezig is. Je wordt binnengeroepen zodra de ruimte voor jullie beschikbaar is.

 

Is er gratis parkeerruimte?

We hebben voor de deur gratis parkeerruimte beschikbaar.

 

Is er plek voor een wandelwagen?

Er is direct voor de ingang genoeg parkeerplek, zodat je alleen de Maxi-Cosi hoeft mee te nemen. Er is ruimte voor 1 à 2 kinderwagens, maar we vragen deze in de wachtruimte te laten staan i.v.m. de hygiëne.

 

Betalingen

Hoe kan ik betalen?

U kunt bij ons pinnen of contant betalen. Bij contante betaling verzoeken wij om gepast geld mee te nemen. Eventueel kunnen we ook een betalingslink via tikkie sturen, dit dient dan voordat je de spa verlaat betaald te zijn. ( altijd handig als jij je pasje vergeten bent).

 

Ik heb een cadeaubon gekregen, waaraan kan ik deze besteden en hoe plan ik een afspraak in?

Voor het inplannen van je afspraak met een cadeaubon dien je ons telefonisch of via de mail te contacten. 

 

Annuleringsbeleid en no show

Afspraken kunnen 24 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd. Wanneer je minder dan 24 uur van te voren annuleert of niet aanwezig bent bij je afspraak (zonder afmelding), zijn wij genoodzaakt alle kosten in rekening te brengen. Annuleren kan telefonisch of per mail. Bekijk ook onze algemene voorwaarden voor de kleine lettertjes. 


Direct na de vaccinaties en wanneer je baby koorts heeft, worden babymassages/floaten afgeraden. Zorg er daarom voor dat er minimaal 48 uur tussen de vaccinatie en je bezoekje aan de Baby Spa zitten. Ook wanneer je baby griep heeft (met koorts) of diarree kun je je bezoek beter uitstellen. Is je baby alleen verkouden? Dan kan hij of zij gewoon komen. Twijfel je? Je kunt ons natuurlijk altijd even bellen. Je baby zwemt in gezuiverd water, en het badje wordt na elke sessie geleegd, schoongemaakt en weer opnieuw gevuld. Het is daarom ook niet noodzakelijk dat je baby gevaccineerd is voor het eerste bezoek.